Utstyr


  1. 2X6 GN kombidamper
  2. Slett koketopp, 4 gassbluss
  3. Elektrisk koketopp, 2 plater
  4. Varmtvannstank
  5. Oppvaskmaskin, under benk
  6. Rustfrie arbeidsbenker og veggskap
  7. Håndvask
  8. AC/Ventilasjon montert på vegg
  9. Kjølebenk med 3 x 4 GN
  • Brannslukningsapparat og spyleslange

Eventkjøkken


Mobilt proffkjøkken til festivaler, events, popup-restaurant, filminnspilling eller andre begivenheter der man trenger et kjøkken for en kort eller lengre periode.

For festivaler og eventer kan vårt eventkjøkken være en utmerket anledning for sponsorer og samarbeidspartnere å bli mer synlig og engasjere publikum på en bra måte. Vi kan tilby ferdige profileringspakker som gjør det enkelt å synes godt på et hvert arrangement.

Kjøkkenet har kapasitet fra 20 til 200 pers, avhengig av meny.

Tekniske spesifikasjoner

Eventkjøkkenet er standard 1 container, standard ISO som kommer på bil og heises på plass.

Kjøkkenet trenger kun å kobles til strøm og vann før bruk. Aggregat er montert på vegg.

Underlag: Må være et plant område, asfalt, belegningsstein, pukk eller labank.

Strøm: – 80 ampere, 3-fas, 400V.

Avløp: 3/4″ vanntilkobling, og 50mm avløp.

Kontakt oss for spørsmål og pris

Se hvordan NRK brukte kjøkken fra SpeedKitchen på "Sommertoget"