Referanser


NRK "Sommertoget"

Stunt Squad hadde ansvaret for å drifte kjøkkenet som var om bord på «Sommertoget» som startet i Bodø 27. juni og hadde siste stopp i Sarpsborg 19. august. Arbeidsplassen til Stunt Squad var et eventkjøkken fra SpeedKitchen.

Robert Pedersen jobbet som kjøkkensjef på NRKs Sommertog i 8 uker.
– Det var to ting som overrasket meg veldig: det var mye større og romsligere enn forventet.

Vi var tre kokker i full sving samtidig og det fungerte veldig bra. Og kjøkkenet var utrolig effektivt. Det med effektivitet var viktig, da kjøkkenet kun var tilgjengelig når toget stod stille. 70 mennesker skulle ha lunch og middag hver dag.

Totalt gikk det med 1,5 tonn med kjøtt og fisk. Daglig ble det også bakt opp til 16 brød. Utstyret var helt topp og kjøkkenet var utrolig enkelt å holde rent.

Jeg kan varmt anbefale denne kjøkkenløsningen til kokke-kolleger. Og er det opp til meg så bruker jeg gjerne dette kjøkkenet på eventer og filminnspillinger.