Utstyr


  1. 1×20 GN kombidamper
  2. 2X6 GN kombidamper
  3. Kjølebenk med 3x4 GN
  4. Stekepanne
  5. Koketopp
  6. Kokegryte 80 liter
  7. Rustfrie arbeidsbenker og veggskap
  8. Håndvask
  9. Hette, oppvaskmaskin
  • Brannslukningsapparat og spyleslange
  • Ventilasjonsaggregat (monteres)

Prosjektkjøkken


Går du med planer om å renovere kantine, hotellkjøkken eller lignende, og vil unngå tapt omsetning i perioden renoveringen pågår? Da har vi løsningen!

Kjøkkenet er egnet til matproduksjon for opp til 500 personer med ordinær servering, langt flere om man skal ha buffe eller enklere volumretter.

Vi har leid ut våre kjøkken til hotell, kantiner, fengsel og offentlig rehabiliteringssykehus.

Tekniske spesifikasjoner

Et prosjektkjøkken er basert på 2, ISO containere som monteres sammen til et kjøkken på 30 m2.

Underlaget må være plant: asfalt, belegningsstein, pukk eller labank.

Strøm: – 63 Amp. 3 X 400 Volt

Avløp: 3/4″ vanntilkobling, og 50mm avløp.

Kontakt oss for spørsmål og pris