Referanser


GMC Maritime

Vi leide inn containerkjøkken fra Speedkitchen under vårt landopphold i Åmøyfjorden i Stavanger fra april til mai 2018 på Transocean Arctic.

Vi skiftet dørk/gulv i byssen, og hadde derfor ingen kokemuligheter. I tillegg så hadde vi et mannskap ombord på over 100 personer i over en måned, og trengte derfor et godt alternativ.

I stedet for å fordyre med å sende alle i land for å bo der med kokemuligheter, så fikk vi leid inn en fullverdig kjøkkencontainer med gode kokemuligheter fra Speedkitchen. Våre kokker og cateringpersonell løste dette på en utmerket måte og vartet opp med veldig god mat. Vi fikk gode tilbakemeldinger fra catering om at dette gikk veldig bra.

Kan anbefale andre denne løsningen, skulle de trenge å utføre lignende operasjoner.

Jøran A. Mannes
GMC Maritime


Quality Airport Hotell, Gardermoen

Det ser ut som helt ordinære fraktcontainere fra utsiden, inne er det en rustfri og hygienisk verden, med alt en må ha til profesjonell kjøkkendrift. Og dette er et produkt også Mattilsynet liker meget godt. At nøkkelen stod i døra, at det var kvalitet hele veien og lett å holde rent var viktige momenter for at vi valgte dette konseptet.

Anne Margrethe Tveit
Direktør, Quality Airport Hotell, Gardermoen

Les hele saken her

Ullersmo fengsel

Da vi skulle renovere vårt sentral kjøkken, var vi på utkikk etter ulike løsninger for å gjennomføre dette uten for store omveltninger og kostnader. Vi kan verken flytte våre innsatte eller kjøkkenfasiliteter og vurderte blant annet å catere mat i perioden renoveringen skulle gjennomføres. Dette ville blitt en nokså dyr løsning og i realiteten ganske håpløst å gjennomføre, med nærmest døgndrift for servering, og lager og logistikk for alle tørrvarer og næringsmidler.

En ansatt kokk hadde arbeidet på et identisk type kjøkken i gjennom Forsvarets utenlands-misjon, og hadde gode erfaringer fra dette, og anbefalte oss å ta kontakt med leverandøren av container kjøkkenet.

Vi er svært fornøyd med valgt løsning, og vil anbefale container kjøkkenet til andre med lignende utfordring. De gode synergiene er mange; vi slapp å flytte på klienter og personal, ingen permitteringer, eller personal-kabaler, og det komplette kjøkkenet ble levert på kort tid og til en oversiktlig pris.

Ingar M. Bakken
Verksmester/innkjøper, Ullersmo fengsel


Oslofjord

Vi på Oslofjord har leid ut våre fasiliteter til UDI for å avhjelpe med flyktning krisen.

Da vi allerede hadde booket arrangement i denne perioden måtte vi etablere camp på området der vi rigget til med spisetelt og innleid kjøkken container fra Speedkitchen.

Denne løsningen gjorde det mulig for oss å være fleksible med å gjennomføre to ulike arrangement samtidig.

Både gjestene og kokkene våre var super fornøyd med løsningen.

Kjøkkenet har god logistikk og er enkelt og holde rent.

Vil anbefale denne løsningen til andre som trenger et mobilt kjøkken på kort tid.

Morten Kristensen
F&B Oslofjord, Oslofjord