Referanser


Ullersmo fengsel

Da vi skulle renovere vårt sentral kjøkken, var vi på utkikk etter ulike løsninger for å gjennomføre dette uten for store omveltninger og kostnader. Vi kan verken flytte våre innsatte eller kjøkkenfasiliteter og vurderte blant annet å catere mat i perioden renoveringen skulle gjennomføres. Dette ville blitt en nokså dyr løsning og i realiteten ganske håpløst å gjennomføre, med nærmest døgndrift for servering, og lager og logistikk for alle tørrvarer og næringsmidler.

En ansatt kokk hadde arbeidet på et identisk type kjøkken i gjennom Forsvarets utenlands-misjon, og hadde gode erfaringer fra dette, og anbefalte oss å ta kontakt med leverandøren av container kjøkkenet.

Vi er svært fornøyd med valgt løsning, og vil anbefale container kjøkkenet til andre med lignende utfordring. De gode synergiene er mange; vi slapp å flytte på klienter og personal, ingen permitteringer, eller personal-kabaler, og det komplette kjøkkenet ble levert på kort tid og til en oversiktlig pris.

Ingar M Bakken
Verksmester/innkjøper, Ullersmo fengsel


Oslofjord

Vi på Oslofjord har leid ut våre fasiliteter til UDI for å avhjelpe med flyktning krisen.

Da vi allerede hadde booket arrangement i denne perioden måtte vi etablere camp på området der vi rigget til med spisetelt og innleid kjøkken container fra Speedkitchen.

Denne løsningen gjorde det mulig for oss å være fleksible med å gjennomføre to ulike arrangement samtidig.

Både gjestene og kokkene våre var super fornøyd med løsningen.

Kjøkkenet har god logistikk og er enkelt og holde rent.

Vil anbefale denne løsningen til andre som trenger et mobilt kjøkken på kort tid.

Morten Kristensen
F&B Oslofjord, Oslofjord